Căprioara

Termeni și condiții

Bine ați venit pe website-ul Hotelului Căprioara! Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a acestui website. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

  1. Drepturile de autor Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală referitoare la conținutul acestui website (inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice și logo-uri) sunt deținute de Hotelul Căprioara sau de titularii săi de drept. Este interzisă reproducerea, distribuirea, transmiterea, modificarea sau utilizarea conținutului acestui website în orice scop, fără obținerea în prealabil a consimțământului scris al Hotelului Căprioara.

  2. Informații personale Pentru a beneficia de anumite servicii oferite prin intermediul acestui website, este posibil să ne furnizați informații personale. Prin furnizarea acestor informații, sunteți de acord ca Hotelul Căprioara să le colecteze și să le utilizeze conform Politicii noastre de confidențialitate.

  3. Rezervări Acest website vă permite să efectuați rezervări pentru camere de hotel. Orice rezervare efectuată prin intermediul acestui website este supusă disponibilității și politicii de rezervare a Hotelului Căprioara. Vă rugăm să citiți și să înțelegeți în întregime termenii și condițiile politicii de rezervare înainte de a efectua o rezervare.

  4. Limitarea răspunderii Hotelul Căprioara depune eforturi pentru a se asigura că informațiile prezentate pe acest website sunt precise și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta faptul că toate informațiile sunt complete, precise sau actualizate în mod constant. Hotelul Căprioara nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele erori sau omisiuni legate de informațiile prezentate pe acest website.

  5. Legături către website-uri terțe Acest website poate conține legături către website-uri terțe. Aceste legături sunt furnizate în scopul convenienței dumneavoastră. Hotelul Căprioara nu are control asupra conținutului acestor website-uri terțe și nu își asumă responsabilitatea pentru acestea. Accesarea și utilizarea website-urilor terțe se face pe propriul risc.

  6. Modificări ale termenilor și condițiilor Hotelul Căprioara își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a acestui website în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe website. Continuarea utilizării acestui website după modificarea termenilor și condițiilor reprezintă acceptarea dumneavoastră a termenilor modificați.

  7. Jurisdicție Termenii și condițiile prezentate aici sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile statului sau țării în care se află Hotelul Căprioara. Orice dispută referitoare la acești termeni și condiții va fi supusă jurisdicției exclusive a tribunalelor din această jurisdicție.

Vă mulțumim pentru vizitarea website-ului Hotelului Căprioara. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe website.